Hjallerup Marked.....

mandag den 30. maj 2011

Her kommer en lille billede serie af nogle af de ting,
jeg har lavet til standen på Hjallerup Marked...

12 kommentarer:

 1. Du er da så dygtig, sikke nogle flotte ting, ærgerligt der er så langt til det marked...... ;O)

  SvarSlet
 2. Tak for det Jane,det er jeg bare rigtig glad for at høre. Jeg går godt nok og bliver helt nervøs for om man kan sælge sådan noget på Hjallerup Marked men nu må vi se. Vores dag i dag er ihvertfald gået godt :o) Du siger bare til hvis der er noget der kunne have interesse, så sender jeg postmanden afsted ;o)

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det bare fint. Kan især godt lide stolen, hvor er den flot lavet. Jeg tror ikke det er noget problem at sælge det på Hjallerup Marked, håber jeg får tid til at kigge forbi din stand.

  Vh

  SvarSlet
 4. Er helt vild med stolen. Den er ikke set før, og det er det, der gør den fed, samtidigt med det flot udførte arbejde. Det har taget lang tid!
  Er nysgerrig efter hvad du tager for den?

  Vh Karina

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle dejlig ting du laver - desværre kommer jeg ikke til Hjallerup i år :) Jeg er sikker på at der er maser af salg i dine ting....håber du får et godt marked...jeg kommer ihvertfald til at kigge forbi dig i fremtiden :)

  SvarSlet
 6. Hej Jeanette, ffluwer, Sonja & Anne Dorte.
  Tusind tak for jeres skønne kommentarer :o) Dem er jeg virkelig rigtig glad for. Hjallerup Marked gik godt, men jeg ved ikke helt om det er stedet for krea ting... :o) Så jeg vil ihvertfald overveje om jeg skal have stand der næste år eller om jeg kun vil sælge fra nettet.
  Karina: Da det er et kæmpe arbejde at lave stolen vil jeg gerne have 500 kr for en, men der er selvfølgelig rabat hvis man køber flere :o)
  De bedste hilsner
  Kathrine

  SvarSlet
 7. Tak for svar. Var som sagt bare nysgerrig efter prisen. Synes ikke det er urimeligt, eftersom der er lagt en stor del tid i det. Håber du får solgt dine ting. :-)

  SvarSlet
 8. Jeg så godt dine fine ting på markedet:) Jeg kan ikke melde mig som fast læser lige pt. men jeg håber at kan finde tilbage til din blog, for her skal jeg da helt sikkert følge med:)

  SvarSlet
 9. Hej Sannepkunst :o)
  Tak for det, det vil jeg bliver super glad for hvis du gjorde.
  Du er så hjertlig velkommen.

  De bedtse hilsner
  Kathrine

  SvarSlet
 10. Ej, jeg skal da på Hjallerup M kan jeg se... Må lige se om jeg får tid.. sikke nogle skønne ting.

  SvarSlet
 11. Hej Fregnede Louise,
  Hjallerup Marked er desværre slut for i år,men næste år er vi der igen :o)

  SvarSlet