Jeg elsker min familie...

søndag den 12. juni 2011

Og hele weekenden har den stået på hygge med vores skønne familie.
Fredag startede vi weekenden med grill og hygge hos nogle af vores dejlige venner. Lørdag var vi til familiefest ved min Moster & Onkel, som havde valgt at slå runde fødselsdage og bryllupsdag sammen til en stor havefest for deres familie, venner og naboer. Det var i de samme smukke omgivelser vores bryllup blev holdt for snart 3 år siden, så det bragte nogle fantastiske dejlige minder frem fra hjertet ♥.
Det var så hyggelig en havefest, man kunne mærke at alle gæster bare nød at være der, så stemningen var fantastisk. Lækker mad, sumobrydning, is på plænen. Rundt om i haven kunne man lave forskellige aktiviteter bla. spille kongespil og forskellige brætspil. Der blev danset og festet til den lyse morgen, men der lå vi for længste og puttede under dynen med prinsessen i smørhullet ♥.
Søndagen startede med super dejlig og hyggelig brunch ved min skønne Søs og Peter, derefter var det ren rå hygge i haven ♥ Det har været en fantastisk dejlig weekend i familiens og hyggens tegn ♥ og Alberte har nydt det i fulde drag ♥.
Der kommer lige lidt stemningsbilleder fra vores weekend.
I må have en dejlig aften og en skøn fri mandag ♥.
KH
Kat

3 kommentarer:

 1. Hej Kathrine
  Det lyder da virkelig bare som en super dejlig weekend, ja og hyggeligt ser det bestemt også ud!! :)
  Skønt med en masse aktiviteter for både børn og voksne!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Hej Kathrine.

  Sikke en dejlig dag i har haft, skønne billeder..
  Hvis Du kigger ind på min blog, ligger der en overraskelse til dig.

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Næ hvor ser det hyggeligt ud.

  SvarSlet