Nyt køkken til prinsessen ♥♥♥

lørdag den 18. juni 2011

Alberte skulle have et køkken så hun kunne lave mad samtidig med far og mor. Jeg syntes det skulle være et, vi selv skulle lave istedetfor et købekøkken, så efter lidt inspiration på nettet valgte vi denne her model.

Men helt ærligt :o) det begynder altså at blive lidt svært at blive ved med at finde plads til alle de legesager :o) Vi bor i et 2 etagers hus og derfor har Alberte alle sine ting nede i stuen, da hun ikke er stor nok til selv at kravle op og ned af trappen uden vi går bagved og sikre os hun ikke falder.
Så vi har bobles hulen, bord med stol, sækkestole og diverse legesager og nu også et køkken i underetagen, men det er jo også super skøt at sidde og betragte prinsessen når hun leger og hygger sig :o)
Nu skal vi så bare finde en løsning, så ledningerne ikke hænger over hendes køkken og så skal jeg have syet et forhæng dertil :o)

4 kommentarer:

 1. Det er det samme hos os - Her har vi også legeværelse i stuen, da de er for små til selv at gå op og ned. Fantastisk dejligt tider . Men bestemt også belastende til andre tider - ALT DET ROD!

  SvarSlet
 2. Ja, lige præcis. Men jeg tænker at rodet jo er det hele værd, man får nogle skønne oplevelser, når man er så meget sammen med leg osv og måske skal man også bare nyde det, der kommmer jo nok en dag hvor de ikke engang gider sidde i stuen sammen med mor & far :o) men ja, ALT DET ROD :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er det et skønt køkken!

  SvarSlet
 4. Tak for det :o) Det er bare lidt hyggeligere når man selv har lavet det syntes jeg :o) Hun hygger sig med det så der skal helt sikkert også laves et til det legehus hun ønsker sig i fødsesldagsgave :o)

  SvarSlet