Julen 2011

fredag den 30. december 2011

Sikke en fantastisk skøn jul vi har haft igen i år. Endnu engang glædes man over, hvor berigende det er at være i familiens skød. Jeg håber I alle har haft en hyggelig jul . Vi har brugt juledagene på at hygge os, spise en masse julemad, leget med alt det nye legetøj, slappet af og sovet længe. Alt det der hører julen til.
Vi startede dog den 24 december med at sige farvel til vores 3 år gamle opvaskemaskine. Efter vi havde været i haven for at lege, med den rutschebane julemanden havde sat ude i haven kom vi ind til dette syn #!!%???##!!! Argggggg!!!!
Min far blev hidkaldt og der gik nærmest sport i at få den til at virke, så da jeg tog i kirke sammen med Alberte og oldefar stod de stadigvæk og makkede med den og fik lige pludselig meget travlt med at få skrællet kartofler.

Julemanden kom og han fik både kys og krammer af Alberte, det var så stort. Da han bankede på, åbnede hun døren og sagde " kom ind julemand" som om hun bare kendte ham :o) Det var så sødt og ens hjerte smelter bare når man står der, i sådan et stort øjeblik.

Efter et overdårende julebord med den lækreste and skulle julegaverne under juletræet og det forstod Alberte, så hun gik ivrigt i gang.

Alberte var meget spændt på at give hendes hjemmelavede julegave til bedsterne og olderne.


Det hjemmelavede køer var et hit og alle blev så glade for Albertes hjemmelavede julegave.

Men nu skal der slappes af så vi er klar til en hyggelig nytårsaften i morgen :o)
Kh Kat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar