Vandskade....

mandag den 21. maj 2012

Ja, det er ikke meget sjov jeg har haft at berette om i den seneste tid. Vi har fået en vandskade, dvs. den har sikkert været der i lang tid, men den er først blevet opdaget nu her efter vi fik en masse regn....
En tagsten havde forskubbet sig og der er løbet en masse vand i vores ydremur og indermur. Pludselig en dag var der bare store plamager på vores væg i køkkenet. Heldigvis har vi en rigtig god kammerat som bare kan alt muligt, han kom og hjalp med at få lappet taget sammen og instruerede manden min I, hvad han skulle gøre ved væggen. Da vi begyndte at skalle væggen af, begyndte det at lugte lidt af fugt, så alt grej blev pakket sammen og vi måtte evakuere op til et fantastisk vennepar vi har. De er bare sådan nogle mennesker hvor der altid er plads til en tallerken mere og de er bare så hjælpsomme. Dejlige mennesker! I mellemtiden fik manden skallet væggene af og fik sat en affugter op. Så nu står der sådan en maskine og brummer på livet løs herhjemme.
Det gode er at vi fandt ud af huset er hulmursirsoleret for top til bund :o)

Forsikringen dækker desværre ikke, så alle vores penge der er sparet op til vores sommerferie bliver nu brugt til at få lavet væggene. Øvøvøvøv, men så er de jo godt man kan lave så meget herhjemme og at vi skal 1 uge til Mallorca, så må Astrid Lindrens verden vente til et andet tidspunkt.

Nu hvor væggene er skallet af, indbyder det vist til et nyt fedt tapet når vi engang når så langt :o)

Men hvor er det skønt at sommeren endelig er landet i danmark, tror det skal fejres med jordbær til desserten i aften :o)


2 kommentarer:

  1. Åh, hvor er det træls for jer! Jeg håber, I snart får has på vandskaden.

    SvarSlet
  2. Ej hvor er det bare øv. Håber virkelig at der bliver godt vejr i DK her til sommer. Skal nemlig også være hjemme. Men man får jo altid det bedste ud af det alligevel.
    Glæder mig til at se hvilket fedt tapet du får fundet til væggen.

    SvarSlet