At miste læsere....

fredag den 8. juni 2012

Når man begynder at miste læsere så ved man bare at der er gået for mange dage siden man sidst bloggede :o)

Men nu er Hjallerup Marked overstået for i år og hold da op hvor har vi været trætte herhjemme. Der er meget at se til, når man skal passe sit rigtige arbejde, have vagter dernede, hente barn, aftensmad, hygge på marked og kigge boder, for gode køb vil jeg jo heller ikke gå glip af. Manden har nærmest haft vagter der hed 07.00-0200 hver dag hele ugen, så ham har vi ikke set herhjemme.

Men vi har nået det hele, Alberte og jeg fik hygget rigtig meget og prøvet en masse karruseller og nu har vi også fået sovet ud igen :o)
 Alberte er nu gået fra balancecyklen til en stor cykel med støttehjul. Hun bliver så stor,jeg kunne ikke lade være med at tage et billede af hende da hun drønede afsted på vej i dagpleje :o)


Vil lige vise jer nogle af mine ny indkøbte lopper :o)

 På markedet fandt jeg disse " Alle vi børn i Bulderby " bøger fra 1965. Dem måtte jeg have til Alberte, som barn elskede jeg disse historier og lå og lyttede til dem på lydbånd som jeg havde lånt på biblioteket inden jeg skulle sove :o)
 Ved min favorit loppebutik fandt jeg dette her virtineskab, nu hænger det klar og venter på der kommer tapet og fede porcelæns knopper på ligesom der skal tapet i de tre hvide kasser :o)
 Samme sted fandt jeg denne her kommode, den står oppe på repoet og skal bruges til opbevaring af krea ting :o)

For et stykke tid siden købte jeg 2 flagrankker hos westmose, de hænger nu på begge vores ydredøre og pynter så fint :o)

5 kommentarer:

 1. Jeg hænger nu ved :)
  Dejlige billeder. Godt I har fået sovet ud. Jeg har fået så meget Hjallerup Marked som barn, at min kvote er brugt :)

  SvarSlet
 2. Jeg bliver altså osse!!!! Om der så går 100 år. og dejlige loppefund, glæder mig til at se dem..

  SvarSlet
 3. Nej, nej... Jeg er her i hvert fald endnu. Elsker at kigge med her hos dig ;) og jeg tager inspiration med herfra og finder straks lillesøsters cykel frem fra gemmerne

  SvarSlet
 4. Det er jeg tosset glad for søde tøser :o) I slipper ihvertfald heller ikke for mig :o)
  Kh fra mig

  SvarSlet
 5. Så får du mig som fast læser af din hyggelige blog;-))Knus Louise...

  SvarSlet