Årets Julegave - Give Away

torsdag den 8. november 2012


Vi er blevet SOS faddere for en lille pige på 4 år. Her hedder Sarah og hun bor i SOS BØRNEBYEN I tanzania. 
Mange børn har haft en urimelig start på livet og jeg værdsætter virkelig at der findes organisationer som SOS BØRNEBYERNE der laver et stort arbejde for alle de børn der ikke har en mor og far og som mangler tryghed i deres liv. Alle børn skal have lov til at blive elsket, være sorgløst, have tid til at lege og lære.Det er uretfærdig og jeg får lyst til at omfavne dem alle!!!!

 Da det ikke er muligt har jeg derfor valgt at vores familie skal være faddere for et SOS - barn. Ved at give 7 kr om dagen, så giver vi et forældreløst og et meget sårbart barn, et kærligt hjem og en omsorgsfuld familie med brødre og søstre. Hun får en SOS - mor, som er der døgnet rundt for hende og giver hende en tryg barndom. Ud over det tilbydes hun en uddannelse som er med til at give hende et godt liv, når hun bliver voksen. 


Jeg vil ikke fortælle om vores fadderbarns baggrund, og jeg vil heller ikke vise et billede af hende. Da hun har ret til privat livets fred og det vil skade mere end det gør gavn at hun kan se sig selv florere på internettet når hun bliver voksen. Men jeg vil fortælle jer, at hun ser rigtig sød ud og vi glæder os til at lave en masse tegninger og breve til hende.                                                

Nu hvor det søde dejlige juletid nærmer sig og mine bedsteforældre igen i år heller ikke ønsker sig noget, overvejer jeg at give dem et fadderskab til en SOS BØRNEBY. Jeg er sikker på at de vil blive glade for at de gør en forskel i et barns liv 

Har du ligesom jeg, lyst til at være fadder for et barn et sted i verden og ændre deres liv for altid, eller har du lyst til at give en kreativ og anderledes julegave i år i form af 1 års fadderskab til et barn i SOS - BØRNEBYERNE så deltag i min give away. 

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar ved dette indlæg. Har du lyst må du meget gerne linke på din blog, men det er ikke et krav. Hvis du ikke har en blog og gerne vil deltage, så husk at skrive din mail adresse så jeg kan få fat i dig, hvis du er den heldige vinder.

Jeg trækker vinderen den 1 søndag i advent ❤ 
                                                                           

12 kommentarer:

 1. Deltager gerne i sådan et dejligt formål :)

  Mette_vindfeld@msn.com

  SvarSlet
 2. Det er nemlig rigtig rigtig godt at hjælpe, og specielt at ens egne børn hører om hvordan børnene lever andre steder i verden.

  Vi har selv et fadderbarn, Alfoussna, og vi har sendt tegninger, fotos og breve ned til hende. Vi får også billeder af hende og familien en gang hver 6. måned ca.

  Det lyder som en god idé at "give et barn" :-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil også gerne være med, det er virkelig en gave, der vil noget:-)
  Hilsen Karen
  kme.nielsen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Sikken en god idé - for nej, man kan bestemt ikke redde hele verden, men man kan gøre en forskel!

  SvarSlet
 5. Vi deltager rigtig gerne, og vil "tage os godt af" et sponsorbarn :-)

  Kristina-melika@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne deltage :)
  sofi.g.j@sol.dk

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne være med :)
  gunnlaugsdottir@hotmail.com

  SvarSlet
 8. At vinde denne chance for at hjælpe en lille pige, ville være den bedste adventsgave.
  carolinenyerup@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg deltager også =)
  bimse09@sol.dk

  SvarSlet
 10. Jeg vil også gerne deltage - super fint indlæg.
  Det er så dejligt når der er nogle der vil gøre noget for børn derude, uden familier. Og tænk at de får en ny mor, en ny familie og en ny start. Det er jo fantastisk.

  http://lifewithfine.blogspot.dk/2012/11/giveaway-with-cause-on.html

  SvarSlet