Så langt så godt....

fredag den 16. november 2012

Projekt Albertes værelse har strukket sig over en længere periode end oprindelig planlagt, men sådan er det jo med den hverdag, den tager altså nogen gange ens tid :o)  Siden skolestart i august er mine aftener efter putning, madpakker og oprydning blevet brugt på at forberede undervisningen til næste dag, så alt kreahygge er desværre blevet lagt lidt på hylden, men det bliver der forhåbentligt tid til snart igen :o)
8 kommentarer:

 1. Årh hvor fint:-)
  (jeg kunne godt ønske mig nogle større billeder på din blog - når du laver indlæg og har sat billeder ind, kan du klikke på billedet og vælge den største størrelse. bare et lille tip;-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for tippet Julie, det var jeg faktisk ikke klar over :o) Altid dejligt med gode råd :o)

   Slet
 2. Det ser bare rigtig hyggeligt ud. Er det sekskanter du har sat på enden af reolen? Tror Julie har ret i at det vil være en god ide med større billeder så man kan se alle de flotte detaljer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine,
   Tusind tak :o) Ja, det er sekskanter jeg har sat på enden, havde en masse rester liggende dem kunne jeg ligeså godt udnytte :o)

   Slet
 3. Så fint et værelse du har lavet - og jeg sad også og ønskede mig større billeder, det fortjener motiverne :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :o) Hermed har jeg endelig lært at få billederne større :o)

   Slet
 4. Efter jeg er startet på arbejdet, har mine dage set ud lige som dine. Det er derfor, jeg er begyndt på mine små projekter, så jeg ikke er nødt til at undvære det helt.
  Det er et vildt sødt værelse. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du kender jo til det søde Lisbeth :o) Jeg må også igang med nogle småprojekter, men mon ikke det giver sig selv her i julemåneden :o)

   Slet