Madplan uge 15

søndag den 7. april 2013

Madplan uge 15

Mandag:
Fiskefrikadeller med chili +  råkost med chili/lime/ingefær/koriander dressing og ristet cashewnødder.

Tirsdag:
Salat med blomkål, jordbær, basilikum, selleri. Dressing af olivenolie, appelsinsaft, hvidløg, salt og peber, Laks.

Onsdag:
Bønner, æble,persille,granatæble, blåost, rødbede. Kylling.

Torsdag:
Broccoli,tomat,avokado,rødløg,granatæble,hasselnødder. Falaffel. Dressing af skyr, sennep, salt og peber.

Fredag:
Couscous med blomkål,basilikum, persille, peberfrugt, bladselleri og gulerod og mandler.

Lørdag:
Spicy torsk, med stegte svampe og tomatsalat

Søndag:
Tundeller med mynte coleslaw  + rester af grønt.



2 kommentarer:

  1. Sikke en sund og lækker madplan! :D
    Er ris, kartofler og pasta helt ude af billedet?

    SvarSlet
  2. Hej Dottie :o)
    Ja, jeg syntes vi kørte meget i den samme rille mht aftensmaden. Så nu fik jeg lavet en madplan med nye retter. Vi vil prøve at skære forbruget af ris, pasta og kartofler lidt ned. Det er ikke helt ude, af billedet men jeg kunne godt tænke mig, at det kun var på menuen et par gange eller tre om ugen istedet for hver dag :o) Alberte får naturligvis stadig ris og pasta, med af den grove slags :o)
    Sælge du mon dine flotte puder?
    Knus Kathrine

    SvarSlet