Kender du Lego Wear....

mandag den 25. november 2013

….Jeg gjorde og så dog!


Jeg kender til LEGO´s tøj og jeg ved godt at de har et stærkt brand og de er kendt for at have en god kvalitet. Jeg har også set det rundt i butikkerne men det er bare aldrig noget jeg har købt til Alberte. Måske fordi jeg har handlet meget online og LEGO´s tøj ikke er så stærkt repræsenteret på de mange webshops som andre mærker er....?  
Nu her hvor vinteren er kommet har jeg ledt efter noget dejligt undertøj til Alberte som hun kan holde sig varm i og som også er dejligt at have på under de mange lag tøj hun har på ude på legepladsen.  Hun er en pige der er glad for at gå i kjole hver dag, så derfor skulle det være nogle underbukser der kunne være dejlige at have på under strømpebukserne.

 Jeg har aldrig fundet et undertøjs mærke til hende jeg er tilfreds med, jeg syntes hurtigt det bliver tyndt i stoffet efter vask og så syntes jeg ikke at pasformen er god, så jeg har siddet og surfet på nettet efter undertøj af god kvalitet der passede til en aktiv dag i kjole i børnehaven.

Alberte har nu prøvet LEGO´s undertøj og det er virkelig en lækker kvalitet. Helt blødt og har en dejlig pasform, der er ingen mærker der irritere, det bliver ikke grimt ved vask og det holder formen efter vask. Så langt om længe har jeg endelig fundet et mærke jeg er tilfreds med. 
Jeg tænker hele tiden på hvordan jeg selv ville have det i undertøjet eller strømperne jeg giver hende på, lige så irriterende det er at undertøjet ikke er  behageligt at have på ligeså irriterende er det at have strømper på hvor elastikken er løs, det kan ødelægge hele min dag. Så derfor er det meget vigtigt for mig at hun er klædt godt på fra inderst til yderst.

Jeg er yderst tilfreds med undertøjssættet fra LEGO, så jeg må ind og shoppe flere sæt. Du kan se sættet på LEGO´S hjemmeside her 


Hvad med dig? Har du prøvet LEGO wear til dine børn..? Hvad syntes du om mærket…? Nu hvor jeg har prøvet deres produkter og syntes kvaliteten er 100% i orden, vil jeg helt sikkert overveje en LEGO flyverdragt til Alberte se linket her - en ny flyverdragt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar