Fede mærker til små prinsesser.....

søndag den 16. februar 2014


Jeg syntes mange af de netbutikker der sælger børnetøj ofte har de samme mærker så jeg blev glædeligt overrasket da jeg opdagedesmallfashion.com. De har de fedeste mærker!!! godt jeg ikke opdagede dem da jeg var på barsel for så var der blevet shoppet helt amok!

De har mærkerne Nike, PeakPerformance, Diesel, Levis, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Mini a Ture, DKNY & Danefæ - alle mine favorit mærker til tullen.

SmallFashion har valgt at specialisere sig i nogle få internationale mærker frem for at føre en masse mere eller mindre kendte mærker. Det sikrer, at vi som kunder altid er garanteret de nyeste kollektioner og et bredere udvalg, end du finder andre steder i Danmark - Lige noget for mig. 

Der er en masse nye lækre sager, tjek det ud ved at klikke her Jeg er helt vild med disse skønne Levis leggins  eller denne skønne Tommy Hilfiger kjole

 TOMMY HILFIGER PRIKKET KJOLE

Sød lille sommer jakke                                                         Sød sommer kjole
BILLIE BLUSH SOMMER JAKKE                         

Alberte vokser og vokser så jeg syntes det er et hit når man kan finde nogle skønne mærker på tilbud og så kombinere det med lidt nye sager. Hun er en kjolepige og jeg kan ikke få hende i bukser, så der skal mange kjoler til på en uge. Jeg leder altid efter cardiganer i alle mulige farver og forskellige kjoler og strømpebukser. Nu er der kommet en masse i kurven hos smallfashion.com så nu kan vi lidt igen.

Smallfashion.com er helt sikker en side jeg må holde øje med, deres mærker falder lige i min smag! og med så meget rabat er der virkelig penge at spare. Godt jeg faldt over den side i min færden på nettet :o)Ingen kommentarer:

Send en kommentar