En magisk oplevelse....

søndag den 2. marts 2014

Sidste år var mange børn heldige at få en billet til Cirkus Benneweis med i deres Happy Meal. Det var en stor succes og mange børn fik sig en helt fantastisk oplevelse. 

                         

Jeg syntes det er helt fantastisk at komme i Cirkus, det er helt nostalgisk og ikke meget er ændret siden man selv var barn og sad der helt spændt sammen med mor og far og ventede på hvad der skulle ske. Jeg elsker at det ikke er fyldt med alt mulig moderne teknik, men at det er mennesker der kommer ind og optræder med det de nu er gode til. Klovnen med den gakkede gangart, de dygtige akrobater og de veltrænede heste.Hos os er det er fast tradition at komme i Cirkus Benneweis, vi elsker det alle sammen store som små. 

McDonalds fortsætter successen og igen i år bliver det muligt for en masse børn at få en cirkus billet med til sit Happy Meal. Sidste år var der 280.000 stk billetter men i år er der 400.000 stk billetter, så i år er der endnu flere børn der får sig en fantastisk oplevelse  
Billetterne findes i perioden fra den 27 februar til 26 marts 2014, så skynd dig forbi McDonalds og få en billet til Cirkus Benneweis. Cirkus Benneweis kommer rundt i hele Danmark fra den 21 Marts.


( Indlægget er sponsoreret af McDonalds, men ord og meninger er helt mine egne! ) 


1 kommentar:

  1. Vi har allerede været så heldige at få sådan en billet fra Happy Meal, og vil glæder os allerede meget til vi skal i cirkus. Det er første gang jeg skal i cirkus med Mathilde, så det bliver vildt spændende :-)

    SvarSlet