Personlig cover til mobiltelefon.....

tirsdag den 18. marts 2014

Jeg elsker at give personlige gaver især til familien. Alle bedsteforældrene og oldeforældrene har alle fået et kaffekrus med et billede af dem hver sammen med Alberte og det er noget de alle sammen er rigtig glade for.  At oldemor ikke tør bruge det fordi hun er bange for at det går i stykker er jo en anden snak, men det står så fint og pynter hjemme hos hende :o)

Så da jeg så på www.gadgetcity.dk at man kunne få lavet et personligt cover til sin mobiltelefon tænkte jeg at det var en god gave til familien enten som fødselsdagsgave eller måske som et påskeæg.
Det farlige når man finder nye webshops er jo at man altid bliver fristet, vi fik for et par år siden en Ipad som blev flittigt brugt af hele familien, men vi fik aldrig købt et cover til den og det resulterede i at den gik fuldstændig i stykker efter et tab på gulvet. Den kunne ikke reddes og vi var så ærgerlige over det.  Da Alberte blev 4 år fik hun en ny Ipad i fødselsdagsgave og den er sikret med et stærkt solidt cover så vi ikke risikere at den går i stykker igen. Hos gadgetcity har de et fint udvalg af  Ipad covers og jeg tænker at dette her er et vi skal have købt til at tage med på sommerferie.
                                  

                                       


Gå ind og tjek deres facebook side ud for sjove gadgets :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar