Styr på forsikringer...?

tirsdag den 18. marts 2014


Jeg sidder og kigger på forsikringer på nettet, ikke fordi vi har haft så meget brug for dem (7.9.13) men vi har haft 2 vandskader i huset, en ipad der gik i stykker, et spejlreflekskamera der gik i stykker, en bil der kørte op i bagenden af os og nu hvor vi har fået en lille hundehvalp så skal den også forsikres. Vi bor i et hus fra 1917 og jeg syntes det er ret vigtigt at der er helt styr på alle forsikringer. Inde på Topdanmark kan du selv beregne din bilforsikring og det er jo meget rart at tjekke om man kan få det billigere end hos andre forsikringsselskaber.

Vi skal på kør selv ferie til sommer og jeg syntes jeg syntes det er meget vigtigt at der er styr både på vores sygesikring hvis vi bliver syge og især også en forsikring hvis bilen går i stykker i sydfrankrig.

Hvis din bil, motorcykel eller campingvogn er kaskoforsikret i Topdanmark, er den omfattet af rødt kort-ordningen hos SOS International. Det betyder, at du kan få vejhjælp i udlandet. Du behøver ikke at medbringe det røde kort, når du skal køre i udlandet.

Du kan fx få hjælp til:

  • Hjemtransport eller hjemkørsel af køretøjet
  • Bugsering og bjærgning til nærmeste værksted eller udgifter til vejhjælp på stedet
  • Udgifter til hotelophold på ulykkesstedet

Det er jo ganske betryggende at tage på kør selv ferie når man ved man er dækket af en forsikring der gør at man altid kan få hjælp til at komme hjem hvis noget uheldigt skulle opstå.Ingen kommentarer:

Send en kommentar