Børn i køkkenet.....

onsdag den 24. september 2014

Alberte blev 5 år her i september, jeg syntes hun bliver så stor og jeg kan tage mig selv i bare at sidde og kigge på hende lege og så få et stik i hjertet over hun nu er blevet sådan en stor og dejlig pige - pu ha, det bliver hårdt for sådan en følsom mor som mig når hun starter i skole næste sommer.

Hun har altid godt kunne lide at hjælpe til i køkkenet men her på det sidste er hun også blevet interesseret i andre opgaver. Bla, så hjælper hun nu med at tømme opvaske maskine og så har vi aftalt at en dag om ugen bestemmer hun hvad vi skal have til aftensmad, hun laver maden med hjælp fra os. 

I går var hendes første mad dag og hun bestemte at menuen var rejecoktail, avokado med rejer og tunmousse med flutes. Det var super hyggeligt og hun gik virkelig rigtig meget op i det og sørme om der ikke blev spist op.

Vi har nu aftalt med hende at de gange hun hjælper med at tømme opvaskemaskinen, får hun lidt lommepenge til sparegrisen og så har vi lavet en aftale om at hun laver mad en dag om ugen.

Og sørme om hun her til morgen ville vaske sig selv og tage tøj på helt uden mors hjælp. Hun er da så klar til at blive storesøster ♥ 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar