Ny bil...

tirsdag den 23. september 2014

Vi har solgt vores ( især min ) skønne passat stationcar. Jeg var vild med den bil, men den begyndte at gå i stykker og det kostede bare for meget for os at blive ved med at reparere på den så vi tog en beslutning og solgte den. 

Vi købte så en Ford Mondeo i stedet for, også en rigtig god bil. Vi fik den lige inden vi kørte på sommerferie og ligesom vi ankom i Sydfrankrig stod klimaanlægget af – så er der altså bare pænt varmt at sidde inde i en bil så vi tog en rask beslutning om at kører hjem om natten istedetfor om dagen for at slippe for den værste varme. 

Nu har vi så efter vi kom hjem haft den på værksted for at få klimaanlægget lavet og nu er den så afsted igen. Vi har købt den nede i landet så manden min har nu brugt 2 fridage på at aflevere bilen på værkstedet og på at få den hentet igen.


Nu har vi besluttet at sælge den og i stedet for satse på en Toyota Avensis, vi har fundet en masse fine emner på hjemmesiden her. Mine forældre har altid kørt Toyota og har aldrig haft problemer med deres biler ( 7-9-13) det eneste krav til den er at vi kan have vores silver cross barnevogn i den til lillebror som ankommer til januar.Ingen kommentarer:

Send en kommentar