M A D P L A N

mandag den 6. oktober 2014

M A D P L A N

Vi er begyndt at lave madplan herhjemme IGEN!

Vi har tidligere lavet madplan herhjemme, på et tidspunkt hvor vi skulle spare lidt penge og det hjalp faktisk rigtig meget! Vi kunne spare op til 2000kr om måneden på at planlægge vores indkøb og vores måltider for en måned.

Jeg skrev simpelthen alle månedens dage ned og så planlage vi hvad vi skulle spise til aftensmad for en hel måned. Fidusen var at lave mad til to dage af gangen, det kunne vi virkelig spare en masse penge på. Så kørte vi ud og handlede alt kød og alle de ingredienser ind der kunne holde sig.

En madplan for en uge kunne og kan se sådan her ud:

Mandag: Boller i karry
Tirsdag: Boller i karry
Onsdag: Æggekage
Torsdag: Spaghetti og kødsovs
Fredag: Spaghetti og kødsovs
Lørdag: Mørbradgryde med ris
Søndag: Mørbradgryde med mos

Men vi begyndte at blive trætte af at spise de samme ting og vi manglede virkelig inspiration, så da jeg faldt over retnemt.dk en dag jeg sad og surfede nettet var jeg helt vildt begejstret. Det er så smart at sidde hjemme eller på job og bestemme hvad vi skal have til aftensmad klikke på opskriften og få varerne leveret til døren. Nemmere kan det ikke gøres og vi bliver ikke fristet af alle de dyre impulskøb når vi er ude og handle og spare derfor igen penge!


I dag er det mandag og vi skal have Albertes og Martins livret, du kan finde opskriften på Boller i karry herIngen kommentarer:

Send en kommentar