DIY Konkurrence....

mandag den 8. december 2014

DIY Julegave


Tit og ofte, kan de gaver vi bliver mest glade for, være de mest simple.  Det er også ofte dem der kommer fra hjertet og ikke fra byens førende modebutik. Sådan er det i hvert fald for mig!

Min mand har et arbejde hvor han rejser meget, har mange møder rundt om i Jylland. Alberte går til MGP dans, gymnastik og ridning og deltager i ridestævner. Udover det så har hun ofte legeaftaler, fødselsdage, eller forskellige ting vi skal huske fra børnehaven. Jeg underviser og ( før jeg blev gravid ) trænede jeg 3 gange om ugen for at styrke ryggen, og det skal jeg fortsætte med efter fødslen. Så egentlig syntes jeg der er ret mange bolde i luften der gerne skal gå op i en højre enhed uden stress.

Derfor var mit højeste julegave ønske fra min mand en tavle der kunne hænge for enden af vores trappe. Det var umuligt at finde en i de rigtige mål nogen steder og alligevel syntes jeg heller ikke en ny tavle passede ind i stilen i huset. Så mit højeste ønske var en hjemmelavet tavle.DIY:

Hvad skal du bruge: Hvilke materialer skal man bruge til at lave en tavle?

En MDF plade,tavlelak, skruer og rawplugs.

Brugervejledning:
Vi spurgte en medarbejder i XL byg og fik af vide at en MDF-plade at foretrække. Mellem 12 – 22 mm tykkelse alt efter hvor stor tavlen skal være. Jo større tavle, jo tykkere plade.
Pladen kan fås i en størrelse på 144 x 244 cm. Du kan finde dem her.

Det giver mulighed for at lave en kæmpe stor tavle. Hvis man ikke har muligheden for at få pladen skåret ud i de mål du ønsker, skærer mange byggemarkeder gerne ud for dig til en fornuftig pris og resultatet bliver rigtig godt. Pladen skal ikke behandles eller slibes før den males med lak.

Har man ikke væg plads til at hænge en tavle op, kan man også male tavlelak direkte på en glat overflade, f.eks. på en dør eller en skabslåge i hjemmet.

Mdf er tungt, så sørg for at bruge skruer og rawplugs, der passer til din væg.

I XL byg kan man købe tavlelak på spray, det skal have to gange. Du kan finde det her.


TIP
Du kan også male tavlen med magnetmaling, så du kan hænge ting på tavlen.

Konkurrence:
Xl byg afholder lige nu en DIY konkurrence. Du kan læse mere om den her , du kan nå at væpre med indtil den 10 december. Så har du et super DIY projekt så skynd dig at sende det ind. Du kan vinde et gavekort på 3000 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar