Indskrivning i skole

onsdag den 28. januar 2015

Indskrivning i skole

Jeg har i dag indskrevet Alberte i skole – det er så VILDT!!  At min lille tulle skal starte i skole til sommer, hvor blev de 6 år af……? For sådan en følsom mor som mig er det altså virkelig et stort og rørende emne.

Hun har faktisk i lang tid kunne alfabetet og hun kan skrive en masse ord. Vi sidder ofte med hende og skriver ord og lige nu vil hun rigtig gerne skrive tal. Vi gør det ikke fordi vi vil, det er hendes selv der er meget interesseret i at lære og vide. En af hendes yndlings godnat bøger er børnenes leksikon og hun elsker at snakke om gamle dage – hun er meget videbegærlig og det er jo dejligt.

Vi har spillene med Hr. skæg både det med bogstaver og tal. Men når vi skal øve tal er det nemmere at man har tallene fysisk så man kan flytte rundt på dem. Derfor sad jeg lige og googlede rundt på nettet efter nogle gode ideer og faldt over dette fantastiske magnet legetøj fra Børnenes Kartel, det passer jo helt perfekt til hende og os. Så kan vi sidde sammen med hende og flytte rundt på tallene og bogstaverne og det er nemt at medbringe når vi ex. Skal på længere kørerture.

1 kommentar:

  1. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    SvarSlet