Sikring af hjemmet...

onsdag den 14. januar 2015

S I K R I N G – A F – H J E M M E T

Jeg er tilhænger af en tyveri alarm i hjemmet. Vi har en og det er virkelig en tryghed når vi forlader hjemmet. Jeg syntes alle burde ofre pengene på en alarm der kan passe på hjemmet når I er ude.
Hver uge når jeg læser lokalavisen eller bare når man tænder for nyhederne så kan man læse og hører om diverse indbrud i folks hjem.

Der findes mange forskellige at vælge imellem, du kan læse meget mere om de forskellige tyverialarmer her.

Hvis du vælger privatalarmen fra telesikring privat, får du et alarmsystem der er skræddersyet efter dine behov - en privat sikring for tyveri. Udgangspunktet i P1000 er grundpakken, som indeholder de basiselementer du skal bruge for at sikre dit hjem. Herfra udvider og tilføjer du ekstraelementer og -tilbehør, så privatalarmen passer til dine ønsker. Din privatalarm er direkte forbundet til vores kontrolcentral, hvilket betyder at dit hjem er overvåget i alle døgnets timer. Du kan også kontrollere og overvåge dit alarmsystem selv vha. selvbetjeningen her på siden og telesikring privats app – ligegyldigt hvor du befinder dig. Jeg syntes det er helt vildt smart at man kan overvåge og kontrollere sit alarm system via en app.
1 kommentar: