Drømme om Thailand.....

mandag den 16. februar 2015


Du skønne Thailand….

Drømme drømme drømme……….. Århhhhhh, jeg vil så gerne på en familieferie til Thailand.
Vi har været i Hua Hin 2 gange inden vi fik børn og jeg vil så gerne dele oplevelsen med dem. Det er så lækkert og børnevenligt et land, Alberte elsker at bade både på stranden og pool, hun elsker dyr og ikke langt fra Hua Hin kan man ride på elefanter, besøge tigertemplet og abebjerget.

Hua Hin er Thailands ældste ferieby, og det var selveste kongen, der opdagede stedet tilbage i 1920-erne. Han fik bygget et sommerpalads, og rejser til Hua Hin har stort set været populære lige siden. Området har da også rigtig meget at byde på. Hua Hin ligger i utrolig smukke omgivelser og har masser at udfordringer.

På Hua Hins berømte natmarked kan du gøre mange gode køb. Boderne sælger alt fra lækker thailandsk mad til tøj, tasker, souvenirs og lokalhåndværk. Markedet åbner ved 18-tiden, og nogle boder holder åbent til ud på de små timer. De fleste lukker dog ved 23-tiden. Det er så hyggeligt og begge gange vi har været afsted har vi haft så meget med hjem, man bliver bare grebet af stemningen og kan ikke lade være med at handle en masse.

Det royale ferieparadis Hua Hin er en fredelig og charmerende fiskerlandsby, som ligger ud til Siam-bugten kun tre timers kørsel syd for Bangkok. Byen er Thailands ældste feriemål. Da det ligger i en fiskerlandsby er der en masse lækre resturanter ud på molerne der servere friske fisk på menuen, det er så lækkert og hyggeligt. Om aftenen kan man se alle fiskebådende ligge og lyse ude i bugten.

Klik på linket for at se udvalget af rejser til Thailand  hos ticket2travel.dk


 ( Indlægget er sponsoreret, men holdninger og ord er helt og aldeles mine egne! )

                                                    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar