Fifty Shades of Grey feberen.....

fredag den 13. februar 2015

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades og Grey feberen er over os, og alle kvinder valfarter til biograferne for at se det erotiske drama. 'Fifty Shades of Grey' er filmatiseringen af det første bind i E.L. James' bestseller-trilogi, der gik hen og blev en kæmpe bogsensation verden over.

I filmen 'Fifty Shades of Grey' indleder den litteraturstuderende Anastasia Steele et seksuelt forhold til den mystiske mangemilliardær Christian Grey.
Den magtfulde og dragende mand er ikke blot underligt reserveret men også yderst kontrollerende. Dette standser dog ikke Anastasia i at forsøge at komme ham nærmere.

Til sin overraskelse finder hun ud af, at Greys dominerende væsen også har indflydelse på hans noget usædvanlige sexvaner, og snart må den seksuelt uerfarne unge kvinde træffe en beslutning om, hvor langt hun egentlig vil gå for at tilfredsstille Mr. Grey. ( kilde: kino.dk)

I forbindelse med at Fifty Shades of Grey feberen har ramt os har sexshop.dk samlet alle de elementer der bliver beskrevet i bogen, og lavet en serie af Fifty Shades of Grey sexlegetøj - klik her så kommer du ind på deres side.


Så nu hvor Valentines Day nærmer sig og manden eller kærsten trænger til lidt forkælelse, så er der masser af inspiration at finde i serien af Fifty Shades of Grey sexlegetøj.

Skal du til en tøse fødselsdag eller polterabend er det jo en helt genial ide at lave en gavekurv fyldt med produkter fra Fifty Shades of Grey.

( Indlægget er sponsoreret, men mine ord og meninger er mine egne! )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar