Kaffe elskere.....

mandag den 16. februar 2015

Kaffe elskere

Vi er kaffe elskere herhjemme, før i tiden nød vi at gå ind til kaffemanden og købe en lækker pose kaffe til weekenden, det gør vi stadigvæk men i hverdagen må det gerne gå lidt hurtigt og samtidig gerne smage lækkert.  Derfor har vi anskaffet os en Nespresso maskine og vi er vilde med den! Det er nemt og en hurtig måde at lave en lækker kop kaffe på.

Her er fem grunde til, at vi elsker kapselkaffe:
• Nespressos kaffe får sin karakter fra en kombination af jorden, vandet, solen og ikke mindst plantageejernes tålmodighed og omhu. Resultatet af kaffen afhænger derfor af kaffens historie – hvor den kommer fra, hvor højt oppe kaffetræet er plantet, klimaet og det område, de er blevet dyrket i.
• I løbet af året rejser Nespressos kaffeeksperter rundt i verden for at finde de fineste kaffebønner fra små kaffeproducenter og disse bliver nøje udvalgt. Når de opdager nye, udsøgte kaffesorter, udvælger de dem til deres Limited Edition-varianter.
• Når et kaffetræ har blomstret, bærer den en frugt, der kaldes ”kaffebær”. De enkelte bær bliver udvalgt og plukket af menneskehænder for at sikre, at det er de bedste og mest modne bær, der bruges.
• Nespresso har udviklet en særlig ristningsprofil til hver blanding for at få de bedste egenskaber fra de enkelte sorter frem, der giver en særlig blanding.
• Trykforseglingen i kapselkaffe sikrer dig, at de 900 aromaer og smagsvarianter fra friskkværnet kaffe bevares i emballagen, indtil den bliver serveret, så din kaffe er lige så god og lækker, som hvis den kom direkte fra kaffekværnen.

Bestil Kapsler via app
Nespresso har lavet en app, så du nemt kan få nye forsyninger af dine yndlingskapsler. Du kan bestille og følge dine kapsler via appen – og så går du ikke glip af Nespresso Limited Edition-kaffe. Find appen i App-store – den hedder Nespresso! Det er bare så smart!

Hvis du vil se de forskellige Nespresso maskiner fra Magasin så klik ind på linket.


 ( Indlægget er sponsoreret, men holdninger og ord er helt og aldeles mine egne! )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar