Dåbsønsker til Anton

onsdag den 18. marts 2015

Dåbsønsker til Anton

Nu skal Anton snart døbes og jeg glæder mig helt vildt til at holde hans første fest og til en dejlig dag sammen med vores fantastiske familie og vores skønne venner.

Da Alberte blev døbt fortrød jeg at vi ikke ønskede os nogle BObles produkter til hende. Jeg syntes de er så skønne og det er jo sjovt og lærende for sådan en bette størrelse at klatre på de forskellige figurere. Så de er sat på ønskesedlen til Anton.

Jeg fandt dem hos luxoliving.dk, de har et stort udvalg af de forskellige produkter. 

Om Bobles:
Bobles Tumledyr er kreativ og motorisk udfordrende legetøj til børn i alle aldre. Der er lagt stor vægt på barnets motoriske udvikling, på produktets kvalitet og på design. Bag firmaet Bobles er søstrene Louise og Bolette Blædel, uddannet henholdsvis beklædningsformgiver og arkitekt. Inspireret af kærligheden mellem børn og dyr har søstrene skabt et fantasifuldt og farverigt univers til leg. De farverige Bobles Tumledyr tager udgangspunkt i geometriske former, der forvandles til forskellige dyr. De kan med deres proportion bruges som skamler, men først og fremmest indgå i den kreative leg til at rulle, vippe, hoppe, ride, balancere, stable, afgrænse - eller bare være dyr.




Indlægget er sponsoreret men holdningerne og ord er mine egne,




Ingen kommentarer:

Send en kommentar