Forår i haven....

søndag den 29. marts 2015

Forår i haven

Nu nærmer foråret sig, eller den skulle jo være landet med vi går vel alle og venter på det skønne solskin og plusgrader der gør at vi kan smide vinterjakken og hoppe i forårstøjet! Haven trænger til en kærlig hånd og vi glæder os til at se lidt farver i haven.

Jeg håber at vejret vender i påsken og vi kan komme i haven. Vi har både en have der skal ordnes, et hus der skal lappes, et legehus, gyngestativ og et stakit der skal males, så det kan blive klar til en masse sommer hygge i haven om et par måneder. Vi elsker at være ude i vores have alle sammen og en af de bedste investeringer vi har gjort er at købe et legehus til Alberte. Hun leger så mange dejlige lege derude og indimellem vil hun også gerne være med til at ordne haven, det er så hyggeligt. SAVNER virkelig de dejlige sommer aftener, hvor aftensmaden indtages på terrassen og der er jordbær og fløde til dessert – LÆNGSEL.


Men da vi har en hel del der skal males, så vores have står klar til sommerens hygge så har vi bestilt alt malingen hjem fra malingudsalg.dk, du skal se deres udvalg på denne side    

Indlægget er sponsoreret, men holdninger og meninger er helt og aldeles mine egne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar