Oprydning og lagerplads

søndag den 29. marts 2015

Oprydning og lagerplads

Vores hus er ikke et kæmpe hus og opbevaringspladsen er minimal. Vi har lige haft en weekend der stod i oprydningens tegn, vi fik sorteret det vi ikke skulle beholde og de ting vi gerne ville beholde satte vi på paller og filmede det. Vi ved at det ikke er noget vi skal bruge foreløbig, men det er ting vi ved vi ikke vil skille os af med – ex. Mine skolebøger fra jeg boede i Japan, gamle bøger, minder fra barndommen, ting vi har arvet osv.

Det var helt tilfældigt at vi fandt ud af at der ligger et lagerhotel ikke langt fra hvor vi bor. Vi har længe gerne ville have lidt mere luft i vores garage, det er jo fuldstændigt spild af god plads at bruge det på opbevaring af ting og sager som vi ikke bruge nu og her og når der så er noget vi skal bruge så kan vi ikke finde det fordi det ligger nederst i bunken.


Så vi tog en weekend ud af kalenderen og fik ryddet op i ALT! Det er så dejligt. Vi bestemte os for at sætte det på paller og så filme det så det ikke kommer til skade. Her fandt vi BilligEmballage.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar