FRI TALE, FRI SMS & NÆSTEN FRI DATA

søndag den 10. maj 2015

FRI TALE, FRI SMS & NÆSTEN FRI DATA

Jeg syntes at mobil verdenen er en STOR jungle. Tilbud og fri tale og fri data osv osv osv, det ene selskab lover mere end det andet og alligevel kan jeg ikke helt gennemskue om det ene er billigere en det andet.

Men hos zenji.dk har man lavet et nyt koncept og det er da til at forholde sig til - klik her for at læse mere.

Er du træt af at skulle bekymre dig om, om din regning løber løbsk? Det behøver du ikke med Zenji. Hos os er alt hvad du skal bruge, inkluderet i dit abonnement. Du kan tale så meget du vil, sende så mange SMS’er og MMS’er du vil – der er ingen grænse. Du får også næsten fri data – 10 GB, hvilket dækker langt de flestes behov. Og så får du oven i købet et gavekort på 100 kr. hver måned. Alt sammen for en fast lav pris på 200 kr. om måneden.

Tænk at man kan bruge sin telefon ligeså meget man vil og så få et gavekort på 100 kr hver måned – det er da for godt til at være sandt.

Du betaler 200 kr. for dit abonnement hver måned. Men de 100 kr. får du retur i form af et gavekort til en af vores udvalgte gavekortpartnere. Ved udgangen af hver måned får du 100 kr. point, som du kan bruge med det samme, eller som du kan spare sammen – i helt op til et 6 måneder.
Forkæl dig selv og dem du holder af med skønne oplevelser eller flotte produkter fra en af vores gavekortpartnere. Der er mange muligheder, og noget for enhver smag: Matas, Magasin, SAXO, Baresso, Zalando, Nordisk Film, miinto, Ezzence, Deezer, Vero Moda, Inspiration, ELLE, Det Kongelige Teater, Stylepit og Smartbox.

Jeg er solgt og det er helt sikkert at jeg er ny kunde hos dem!


Står du og skal bruge et nyt cover til din iphone er der et kæmpe udvalg her 

( Indlægget er sponsoreret, men ord og holdninger er helt mine egne ) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar