Frokost+

søndag den 31. maj 2015

Min veninde bor i Aarhus og hendes firma får deres frokost leveret af Frokost+, det er bare en fantastisk ordning og jeg ville ønske at vi på min arbejdsplads havde denne ordning. 

Jeg syntes altid jeg står hver aften og tænker på hvad jeg skal medbringes til næste dags frokost madpakke og jeg ender altid med det samme kedelige rugbrød med pålæg og grøntsager ved siden af, derfor kunne det være rart med den ordning så man kunne få mere varieret frokost.

Hvad er frokost+

Frokost+ tilbyder en indbydende frokostordning, hvor hovedvægten er lagt på frokostretter fra hele verden, hvor unik service, gode råvarer, smag og stor variation er nøgleordene.

Med en frokostordning som vores vil alle i virksomheden kunne se frem til frokosten som et af højdepunkterne på dagen, hvor der er mulighed for at nyde god og frisk mad i selskab med virksomhedens andre ansatte. Det giver fornyet energi og gejst til resten af arbejdsdagen, og vil med sikkerhed give ekstra overskud.

For at I kan gøre jer gældende til at få leveret vores lækre frokostordning i Aarhus og omegn, skal I som minimum aflægge bestilling på ti kuverter og desuden befinde jer inden for de postnumre, som er nævnt nederst her på siden. Skulle jeres virksomhed befinde sig uden for et af disse post numre, er I naturligvis altid velkomne til at ringe til os og høre, om der alligevel skulle være mulighed for levering af vores skønne frokostordning her fra Frokost+.

Eksempel på en frokost menu:

FROKOST RET
Hver dag serverer vi en varm ret med tilbehør, der kan nydes sammen med den øvrige buffet.
Ind imellem leverer vi også en klassisk dansk varm ret - som f.eks. boller i karry.

TILBEHØR
Tilbehøret kan være både koldt og varmt og passer til dagens frokost ret – ofte i en variation af pasta, grøntsager, ris eller kartofler.

SUPPE / KOLDSKÅL
Som en ekstra ret serverer vi suppe eller koldskål én gang om ugen.
I de kolde måneder serverer vi varm suppe og i de varme måneder serverer vi hjemmelavet koldskål.
(Vi udlåner suppegryde (220V) til at holde suppen varm).

KOLD RET, FORRET ELLER TAPAS
Et lille selvstændigt alternativ til den lune ret som f.eks. pastasalat m kylling/bacon, Mini Croissant med hjemmelavet hønsesalat eller Wraps med laksemousse.

SUND RET (SERVERES MANDAG, ONSDAG OG FREDAG)
Et sundt supplement til den øvrige buffet, f.eks. råkostsalat, en kombineret salat, tomatsalat eller marinerede rodfrugter.

SALAT
3 slags blandet frisk salat.

SALATBAR
6 slags varierende tilbehør, så der er rig mulighed for at blande sin egen salat.

SNACK (SERVERES TIRSDAG OG TORSDAG)
1 slags snack som supplement til salatbaren, f.eks. f.eks. gulerodsstave eller friskskåret frugt.

HJEMMELAVET DRESSING
Vores hjemmelavede dressinger varierer hver dag og er altid lavet på fedtfattig yoghurt.

SMØR-SELV-BRØD
2 slags slagterpålæg og hjemmelavede pålægssalater med et rigeligt udvalg af klassisk tilbehør, så der er mulighed for at lave et rigtigt stykke smørrebrød.

OST (SERVERES TIRSDAG OG TORSDAG OG KAN ERSTATTES MED SUND RET)
2 slags dessertost med tilbehør som f.eks. blommekompot.


3 SLAGS BRØD
Friskbagt rugbrød, madbrød og baguette/naturbrød.

TILBEHØR TIL BRØDET
Hver dag laver vi særligt tilbehør til brødet som f.eks. aioli, oliven tapanade eller humus.

FREDAGSSØDT
Vi slutter ugen med et plus til den søde tand, f.eks. chokoladekage m. nødder og orangecreme, pæretærte eller jordbærtrifli med chokoladestykker og flødeskum.

SÅ LÆKKERT og lige noget for mig, så jeg håber virkelig at de udvider så de også kan komme til nordjylland med frokost til mig.( Indlægget er sponsoreret men ord og meninger er helt mine egne!)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar