Løbehjul....

søndag den 10. maj 2015

Alberte er en pige der elsker at være ude og lege, hun er meget fysisk aktiv og derfor kræver det også er der er nogle ting der kan udfordre hende udenfor. Så der er trampolin, legehus, sandkasse, køkkenhave, udendørs legesager , cykler osv.

Der står to ting på hendes ønskeliste i år, et løbehjul og en klatrevæg. Det må være til at opfylde.
Vi bor ikke så lang fra børnehaven og jeg har som regel Anton med i barnevognen og så cykler Alberte ved siden af. Et løbehjul er jo en fantastisk kombination af legetøj og transportmiddel, som nemt kan erstatte cyklen, når Alberte skal til børnehaven og snart skole.

Når du kører på løbehjul så er sikkerheden selvfølgelig vigtig. For det duer jo ikke at du kommer til skade når du kører på dit nye løbehjul.

Her er derfor nogle ting som du skal se efter ifbm. at du skal vælge dit nye løbehjul:

  • Er der nogen skarpe kanter som du kan skære dig på eller rive dig på? Og er der nogen hasper el.lign. som dit tøj kan hænge fast i?
  • Hvis løbehjulet kan klappes sammen, er mekanismen så solid nok så den ikke klapper sammen mens du kører på det (det gælder ikke mindst hvis du skal lave tricks og stunts, hvilket er grunden til de fleste trick løbehjul ikke kan klappes sammen).
  • Er løbehjulet solidt nok, så styret ikke kan bøje etc
  • Kan løbehjulet bære vægten. Mange billige løbehjul kan fx. kun holde til en vægt på 50 kg, mens de mere kraftige modeller i ordentlig kvalitet typisk kan holde til en vægt på 100 kg (check hvad der står på løbehjulet).   ( kilde:http://www.cykelvalg.dk/loebehjul-begyndere/ )

Jeg har set på løbehjul hos ToysRus.dk og de har nogle gode bud. Bla Løbehjul fra Razor – så mon ikke Alberte bliver den heldige ejer af et løbehjul til sommer.

( Indlægget er sponsoreret, men ord og holdninger er helt mine egne )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar