Familie forøgelse, nyt job og ny bil

torsdag den 6. august 2015

Familie forøgelse, nyt job og ny bil

I januar kom vores Lille Anton endelig til verden og det var tydeligt for os da vi, hele familien kørte hjem med ham fra sygehuset at vores bil ikke er stor nok til de behov vi har nu. Jeg har en silvercross barnevogn og den fylder altså rigtig meget. Derudover så har min mand fået nyt job og må vinke farvel til firmabil. Han skal arbejde 5 km fra vores bopæl men det er stadig vigtigt at han har en ordentlig bil at kører i så han også kan hente børnene når jeg starter på job engang efter barsel. Så vi kigger på livet løs efter 2 nye biler, en station car og en lille bil til manden.

Der er godt nok mange muligheder men vi prøver at være lidt fornuftige og kigger på ny bil til mg og en brugt bil til manden. Vi har bare været så uheldige med vores biler gennem tiden og det har kostet os rigtig mange penge at købe brugt biler så den her gang skal vi være 100% sikre før vi køber noget. Så vi har surfet rundt på nettet og bla. På den her side http://www.viabiler.dk/  og  vi har fundet mange fine og fornuftige biler her , så nu er det jo bare om at beslutte sig…..


Via biler har en smart hjemmeside og skal du bruge et autoværksted så klik her Find et autoværksted i Aarhus ved at klikke her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar