Havetraktor.....

tirsdag den 25. august 2015

Manden ønsker sig en havetraktor……. Og jeg tænker hvorfor en have traktor for at slå græsset i vores lille have……?

Men en havetraktor kan i dag bruges til mange ting. De fleste bliver brugt som græsslåmaskine, hvor haven græsareal er på over 500m². Her bliver det lidt for meget med en almindelig græsslåmaskine hvor man skal gå efter den hele tiden og man sparer selvfølgelig en masse tid.

Med en havetraktor slipper du også  for alle de skub og løft som der skal til når du bruger en almindelig plæneklipper. Derved slippe man også for alle de vrid som du belaster din ryg med.
De fleste havetraktorer er i dag så smarte og kører rundt om træer uden at du skal vende og dreje hele tiden, de klipper græsset super pænt og det bliver lige pludselig ikke byrde at slå græs, de fleste leveres også med en græssamler så plænen efterlades pæn efter at den er klippet – fantastisk!

MEN DET DER VINDER MIG ER:

Der er rigtig MANGE mærker på markedet, men fælles for dem alle er at de er lavet til at slå græs, der udover er der også nogle mærker som er gået skridtet videre og sælger tilbehør til dem.
Det kan være lige fra at du har mulighed til at sætte en fejekost på den til snerydning om vinteren, hvor du samtidig kan salte dit fortov.

Så måske får han mig overtalt -  jeg syntes i hvert fald den med snerydning er et HIT!!!

Skulle du være interesseret i en havetraktor har Bauhaus et kæmpe udvalg - se dem her 

( kilde: http://haek.dk/have-og-parktraktor/ )


Ingen kommentarer:

Send en kommentar