Hus renovering....

torsdag den 6. august 2015

Vi går og dimler med et par store beslutninger…… Skal vi sætte vores hus til salg eller skal vi have nyt køkken, bad og tag…. Hvis vi vælger at sætte nyt tag på huset så skal vi også være sikre på at vi vil blive boede her i nogle år for ellers er det jo penge ud af vinduet for os.

Det er en svær beslutning for huset vi bor i er vores første hus og vi er og har jo været super glade for at bo her. Der er en skøn have og det er nemt at komme i skole og gå op og handle. Det er et to etagers hus og pga. mén fra en arbejdsskade har jeg svært ved at komme rundt og få gjort rent og komme op med vasketøj så vi drømmer om et et - plans hus hvor det bliver nemmere for min krop at komme rundt.

Men uanset om huset skal sælges eller om vi bliver boende så trænger der til at blive udskiftet lidt og shinet op udvendigt. Vi kunne godt bruge nyt tag og vinduer og der er kunne godt trænge til nye toiletter på begge vores toiletter og så vil jeg gerne have dørlister udskiftet. Det er et hus fra 1915 så det kræver løbende lidt vedligehold og sådan er det jo bare med gamle hus.


I min surfen på nettet ( manden kalder mig den levende google – googler ALT hihihiii ) faldt jeg over en side hvor du kan se priser på nyt tag her.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar