Selvstændig og udvikling...

søndag den 30. august 2015

Er du selvstændig og har du bruge for at udvikle på dit koncept så er det vangsgaard du skal have fat i!

Hvem er Vangsgaard:

Totalleverandør af visuel kommunikation og branding.
Vores dedikerede mål er at hjælpe virksomheder med at synliggøre deres brand, produkter og forretning, så de opnår maksimal udbytte af deres branding.

Vi har en unik portefølje af kompetencer inden for design, udvikling, produktion, projektstyring og montage. Kombineret med nordisk markedsledende ekspertise og stor forretningsforståelse styrer vi opgaverne i mål til den aftalte tid.
Vi spørger ind og løser opgaven, så du trygt kan bevare overblikket.
Vores historie
Virksomheden Vangsgaard A/S blev stiftet i 1980 af Helmer Vangsgaard. I 1990'erne gennemførtes et generationsskifte såvel ejermæssigt som ledelsesmæssigt. Den nuværende tremandsdirektion bestående af administrerende direktør René Rafn Hansen, salgsdirektør Jesper Christensen og produktionsdirektør Anders Vangsgaard har ledet selskabet siden 1992.
I den periode er Vangsgaard vokset fra at være en mindre ”håndværksvirksomhed” til i dag at være en markedsledende koncern med AAA-rating og mere end 100 kompetente medarbejdere på adressen i Måløv.

Det er jo nogen gange der skal andre øjne til for at udvikle på virksomheden. Hop ind på linket her og se hvad de kan tilbyde din virksomhed.Ingen kommentarer:

Send en kommentar