Sms lån....

torsdag den 6. august 2015

SMS lån – hvad er det….

Jeg studsede over det da det poppede op på nettet en dag da jeg sad og arbejde…. Det er nu egentlig meget smart for dem der står og vil låne penge… Jeg er IKKE tilhænger af at låne penge forskellige steder men for dem der gerne vil så syntes jeg det her er et godt værktøj for at finde ud af hvor det er billigst at låne pengene. Klik her for at læse mere

Hvad er sms lån:
Vi har startet fair-laan.dk til dig, som leder efter et billig SMS lån med lav rente. Det billigste SMS lån er det lån, som har den laveste rente, ÅOP og korteste løbetid. Vi har anmeldt alle danske SMS lån og samlet anmeldelser fra Trustpilot. Det giver dig et hurtigt overblik over de bedste lån.
I oversigten kan du se de billigste SMS lån. Denne liste bliver opdateret i takt med at låneinstitutterne skifter vilkår og priser.

Et SMS lån er hurtige penge
Hvis du står og mangler penge kan du vælge at tage et SMS lån. Her kan du typisk låne mellem 500 og 10.000 kroner.

Den store fordel ved at tage et SMS lån fremfor at tage et banklån eller låne af dine nærmeste er at du får pengene på din konto indenfor få minutter. En anden fordel ved et SMS lån er at du ikke skal stille sikkerhed for lånet.


SMS lån fungerer rigtig godt for dig, som skal bruge lidt ekstra sidst på måneden, betale nogle regninger eller finansiere et større køb. Beløbsmæssigt passer et SMS lån godt til køb af elektronik eller en rejse. Hvis du skal bruge flere penge kan du med fordel tage et forbrugslån, hvor du har mulighed for at låne op til 350.000 kroner med en rente på ned til 6,9%.

1 kommentar:

  1. Kig og her, hvis du grne vil læse mere om sms lån og findet billigste
    http://www.mikonomi.dk/penge/kviklaan/sms-laan/

    SvarSlet