Renovering af badeværelse

onsdag den 21. oktober 2015

Renovering af badeværelse

Vi er ved at renovere vores badeværelse. Vi har boet i huset siden 2008 og da vi overtog huset renoverede vi køkken, stue, gæstetoilet, gæsteentre, entre og overetagen. Det eneste rum vi ikke renoverede, var vores badeværelse. Vi syntes det var pænt og lyst og at det sagtens kunne vente til der var luft i budgettet til det.

Nu syntes vi det trænger til at blive renoveret og er i den forbindelse ved at lave budget over det.
Vi har både kigget ikea, byggemarkeder, indhentet tilbud osv – og nu har vi bestemt at vi selv går i gang med at renovere det ved kyndighjælp af en fagmand.

Jeg er ikke så kendt på området med byggematerialer, så jeg har googlet mig rundt på nettet og faldt over denne her side, jeg skulle finde produkter af god kvalitet da vi vil have lavet det ordentligt.
Til byggeri er det vigtigt, at man har forskellige typer af produkter i den bedste kvalitet. Alfix står bag en del produkter, som kan være meget svære at undvære i forbindelse med, at man skal have gang i et byggeprojekt.


Så nu er det bare at komme i gang og vi glæder og til et nyt og lækkert badeværelse. Det bliver skønt at blive færdig med alle rummene i huset.


                                  ( Billede lånt hos www.ikea.dk )
Ingen kommentarer:

Send en kommentar