Mobiltbredbånd hos danskenet.dk

søndag den 8. november 2015

Jeg vil altid gerne spare penge og det kan jeg hos dansknet.dk
Hvem er dansknet.dk:

DanskNet A/S har siden 2005 leveret internetforbindelser og telefoniløsninger af høj kvalitet til private, det offentlige og virksomheder.

DanskNet har i dag egen landsdækkende infrastruktur baseret på fiberkredsløb og med maksimal redundans således at nedbrud ved f.eks. overgravning af kabel som udgangspunkt kan forhindres. Vi kan levere til ca. 99,8% af alle adresser i Danmark således at virksomheder nemt kan sammenkoble afdelinger og filialer.

DanskNet har siden stiftelsen i 2005 vokset fornuftigt og har altid haft for øje ikke at gøre det så hurtigt at kundeoplevelsen blev glemt i farten. Derfor er vi heller ikke den største bredbåndsudbyder i landet men vi er den mest betænksomme og kundeorienterede.

Vi lægger i DanskNet en stor ære i at levere de aftalte produkter til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig ved vi også at oppetid er essentielt for enhver. Derfor overvåges oppetid på alle vore linjer 24 timer i døgnet.

Kun på den måde får du som kunde, den bedst mulige løsning for dig.
Landsdækkende mobilnetværk og 4G på alle abonnementer

DanskNet benytter TDC’s landsdækkende mobilnetværk, vi kan derfor tilbyde dig rigtig god dækning på din mobiltelefon, men stadig til en billig pris.

TDC er den udbyder, der har været længst i Danmark, og har gennem årene opbygget et solidt renommé, der er din sikkerhed for altid at have godt signal. Desuden har TDC opgraderet hele det mobile netværk, således at størstedelen af Danmark har mulighed for at modtage 4G/LTE.
Se dækningskort over mobildækning her: Dækningskort

Dækningen kan afvige fra kortet pga. lokale forhold som bakker, huse, skovområder m.v.
Data i mobilt bredbånd

Der er på alle vores mobilt bredbånd sikkerhed mht. forbrug af data. Dette betyder at du ikke opkræves ekstra for dataforbrug ud over det inkluderede, i stedet nedsættes hastigheden til 64/64Kbit.
Vil du se mere om danskenet.dk så kig her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar