Skraldebilen.dk

tirsdag den 3. november 2015

Hvor bliver alt bare nemmere og nemmere…… kender du skraldebilen.dk……?
AFHENTNING AF AFFALD I KØBENHAVN, SJÆLLAND OG NORDJYLLAND

Skraldebilen henter alt det affald folk gerne vil af med for både privat samt erhverv let og enkelt. Vi er specialister indenfor afhentning af storskrald og har samtidig et stort kendskab til bortskaffelse af affaldet, hvor vi gør rigtig meget ud af at sortere affaldet på den mest miljøhensigtsmæssige måde, så naturen har gavn af det. Så bestil en afhentning af affald eller afhentning af storskrald allerede i dag og lad os give jer et billigt affaldstilbud. Afhentning af affald/storskrald i København, Gentofte og hele Sjælland. Vi i henter også:
Møbler, elektronik mm.
Erhvervsaffald, IT, pap og papir
Byggeaffald, metal, gips, træ mm.
Haveaffald
Rydning af loftsrum og kælderrum
Rydning af dødsbo

HVORFOR VÆLGE OS?

Kørende genbrugsstation.
Ved I anvende skraldebilens affaldsservice kan I istedet benytte jeres kostbare fritid sammen med jeres nærmeste. Vi er jeres kørende genbrugsstation i København og omegn!

Pink udenpå og grøn indvendig.
Hos skraldebilen er vi utrolig bevidste når det drejer sig om at passe på miljøet. Erfaringsmæssigt ved vi også hvad der kræves på en genbrugsstation når man skal sortere affaldet, da der som udgangspunkt er strikse regler for dette. Så lad os køre jeres affald til den nærmeste genbrugsstation København!

Billigt, effektivt og serviceminded.
Hos os betaler I ikke for ekstra gebyrer eller uforudsete regninger. I betaler kun for vores affaldsservice, som I selv kan få lov til at bestemme ud fra vores prisliste.
Jeg syntres det er helt fantastisk og vi har altid så meget affald, møbler osv og ikke nok med at de henter affald så kan man også bestille dem til at rive køkkenet ned og fjerne affaldet, det er helt genialt!


Du kan læse meget mere her om skraldebilen.dk og også deres priser.Ingen kommentarer:

Send en kommentar