DIY – gasbeton

søndag den 27. december 2015

DIY – gasbeton

Vores hus er fra 1917 og det er en gammel muremester villa / patriciavilla der da vi flyttede ind trængte til en kærlig hånd. Vi kiggede på en masse nye køkkener men blev enige om at vi ville bevarer den gamle stil der passede til huset og valgte derfor at op mure køkkenet ved hjælp af gasbeton. Vi bevarede de gamle låger og skabe som vi fik spray lageret med uden om byggede vi det op på gasbeton. Kogeøen lod vi være åben så der er hylder i samme farve som bordpladen som er en tyk plade i mørkt træ.

Det fungere super fint og vi er stadig rigtig glade for det. Nu går vi lidt og overvejer nyt badeværelse samt entre og der påtænker vi også at benytte gasbeton som elementer så der er en rød tråd i boligen.

Her kan du se lidt bolig ideer i gasbeton: ( kilde er pinterest.com )
Udover de lidt større projekter i gasbeton så har jeg også nogle andre ideer. Jeg er nemlig faldet over en skøn ide på pinterest. Ja jeg er altså sådan lidt afhængig af pinterest, der er så MANGE skønne ideer derinde.

Jeg faldt over denne her skønne vase/ stage hvor det eneste du skal bruge er beton og kobberrør og voila så har du skønt pynt til hjemmet.
Du kan se priser på gasbeton lige her hvis dette skulle have fristet dig til et lille DIY projekt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar