Alberte og Millenium

tirsdag den 26. januar 2016

Alberte og Millenium
Alberte går til ridning på verdens bedste rideskole. Det er ikke en top professionel rideskole men et sted hvor der er plads til børn og tid til at de lære at passe og ride og hvor de er med i hele forløbet selv. 

Alberte henter selv Millenium på marken eller i stalden og strigler og sadler op og det er helt fantastisk at se det lille menneske på 6 år bare have helt styr på det og hun elskeeeeer det bare. Jeg tror det er det bedste vi har gjort, hun begyndte til ridning da hun var tre år og man kan mærke og se at det virkelig er noget hun gider. 

På rideskolen er der plads til alle så når der er stævne så kan de små også være med, det rider noget der hedder holdridning. Så står der en i midten af banen og fortæller hvad de skal gøre. Men alle regler om stævnetøj osv gælder også dem så de lærer det hele stille og roligt og jeg syntes det er så fantastisk at ALLE kan være med.


Nu nærmer vi os foråret og hun skal både have ny ridehjelm og ridebukser og lidt tilbehør -  vi handler altid her, de har nemlig en helt kategori til junior rytteren og det er så nemt og overskueligt. Så står du og mangler så hop derind og se deres fine udvalg. Ingen kommentarer:

Send en kommentar