Dyre elskeren Alberte…..

tirsdag den 26. januar 2016

Dyre elskeren Alberte…..

Alberte elsker dyr, så hun passer gerne venners og families dyr når de tager på ferie og hun sætter en STOR ære i at de skal have det godt. Hun har virkelig et stort hjerte for dyr og hendes højeste ønsker er også at blive dyrepakker eller dyrelæge i zoologiskhave. 

Det tager altid så lang tid når hun er ude ved hesten fordi hun lige skal snakke med alle dyr på gården og jeg er sikker på at de er dyr hun skal arbejde med når hun bliver stor. Hun har selv hendes egen hund Berta som er en lille shih-tzu og så går hun til ridning. Alle andre dyr som katte, kaninger, marsvin og fugle dem må hun låne og passe for jeg er ikke så vild med at have en zoologisk have herhjemme..


Hun tjener en skilling på at passe dyr og hjælpe til herhjemme, sommetider bliver de brugt på legetøj og udklædning men nogen gange  bliver de også brugt på legetøj og godbidder til de dyr hun skal passe. Hun har lige invisteret i et kradsetræ fordi hun om 14 dage skal passe katten Batman. Vi købte det på nettet hos webshoppen her – stort udvalg og hurtig levering, det kan virkelig anbefales at handle hos dem.Ingen kommentarer:

Send en kommentar