Fra kageform til topform……

mandag den 24. oktober 2016

Fra kageform til topform……

Jeg har været gravid i 18 mdr i træk NÆSTEN, Anton var 5 mdr da jeg blev gravid med lillebror Villads så min krop nåede aldrig at blive sig selv igen og jeg nåede heller ikke at tabe mig de graviditetskilo der havde sat sig, så nu er der en del kg der skal arbejdes på at smide. Jeg har et mål og det er at jeg vil have tabt de ekstra kilo inden vi skal på sommerferie, jeg orker ikke en sommer hvor jeg ikke bryder mig om at være i badetøj eller sommertøj, slet ikke når man har tre børn der bare vil bade og bade og bade så vil jeg være med!

Vi går meget op i at vores børn og vi selv får sundt og varieret mad, vi køber kun økologi og får kosttilskud så derfor ligger det mig også meget på sinde at være sund og god ved min krop og derfor vil jeg tabe mig! Alberte er en sportspige og Martin er i topform på MTB så det ligger til familien at være aktive.

Jeg har gået mellem 6-10 km dagligt med barnevognen og har været ude et par gange på mtb og er nu klar til at starte op med løb, mit løbetøj trængte til at blive skiftet ud og det samme med løbeskoene. Jeg har shoppet online, det er nemmest for mig så skal jeg ikke til at starte bilen og kører efter det.
UDSALGSTIP – på den her hjemmeside er der udsalg. Jeg fandt de skønneste tæningsbukser sat ned så jeg købte til både manden og jeg selv, elsker når der er penge at spare!

KOST:
Jeg har købt kosttilskud til hele familien, sidste år var vi så ramte af influenza og forkølelse hele vinteren og så toppede vi den lige med et par omgange omgangssyge og Anton havde mellemørebetændelse hele vinteren så i år gør jeg alt for at forebygge og give dem vitaminer og mineraler igennem kosten og ved kosttilskud.

Til mig selv har jeg shoppet proteindrikke, jeg har tidligere har god erfaring med dem under vægttab. Jeg er ikke den store kødspiser og har svært ved at få protein nok så jeg bruger både proteindrikke og proteinpulver jeg blander op med skyr eller proteinpandekager

Opskrift på proteinpandekager:

Ingredienser:
  • 2 hele æg + 1 æggehvide
  • 1 banan
  • 1 scoop vanilje proteinpulver (ca. 30g)
  • 30g havregryn
  • Lidt sød (stevia/isis/sukrin/agave – eller hvad du nu foretrækker)
Fremgangsmåde:
Blend alle ovenstående ingredienser til dejen er ensartet. Opvarm en slip-let pande ved middelvarme (hvis du ikke har en slip-let kan du bruge lidt fedtstof gerne kokosolie). Hæld dejen op på panden og lav 3-4 mellemstore pandekager og bag dem så de er gyldne på begge sider. Fyld pandekagerne med skyr/græsk yoghurt, frugt, lidt nødder, kokos eller hvad du nu bedst kan lide.  Bon appetit!

Nå jeg må hellere få træningstøjet på og komme i gang med dagen.

Rigtig dejlig dag til dig 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar