Et lille eventyr

fredag den 6. januar 2017

Et lille eventyrDer var engang en printer. Den var ved at printe skønne billeder og posters ud, men lige pludselig gik den i stå. ”Åh nej!” sagde printerens ejer, som havde brugt lang tid på at kører i IKEA efter rammer til billederne

Men der var intet at gøre, printeren var løbet tør for blækpatroner.
”Jeg skal bruge blækpatroner lige med det samme,” tænkte printerens ejermand. Så hun gik ind på google og søgte på ”billige blækpatroner ”.

Med det samme fandt hun en side, hvor der var tilbud og hvor de lovede penge tilbage hvis man ikke var tilfreds med produktet. Printerens ejermand var glad, og gik ud og lavede sig en kop kaffe og tog en af de hjemmebagte chokolade cookies, der lige var taget ud af ovnen, sætte sig og shoppede blækpatroner så hun kunne få printet billeder og posters ud i stride strømme - alle skal bruges til fødselsdagsgaver.

Da posten kom blev blækpatronerne skiftet ud og printeren, printede de fineste billedplakater og posters ud, de blev pakket flot ind og det hele blev klar til fødselsdagsgaver og de glædede alle der fik dem i gave og pyntede så flot i de forskellige hjem.


Sikke da et dejligt eventyr.
Indlægget er lavet i samarbejde med shopink.dk men holdninger og ord er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar